Kerstmenu

5/10

Dit menu is verkrijgbaar, na reservatie, op 24 en 25 december

Menu

Glas Champagne van het huis (brut)
met een kleine degustatie
pastei van haas met chuntney van mango
gerookte eend, zalf van bloemkool en amandel
Zeeuwse creuse

Soepje van knolselder, gorgonzola en bieslook

Haasje van dagverse kabeljauw, geroosterd in safraanolie,
preiaardappel, aubergine-kaviaar
mousseline en tuinkruiden

Verfrissende sorbet van cassis

Filet van traag gegaard hertenkalf,
puree van pastinaak, paddenstoelen,
groene kool met spekreepjes, stronk van grondwitlof
in jus van “fine champagne cognac”

Variatie van kleine nagerechten
kertsgebakje
speculoosijs,
panna cotta met zwarte bes
coulis van woudvruchten

Koffie
en zoetigheden

Aangepaste wijnen, waters en frisdranken tot na het hoofdgerecht inbegrepen :
70 €/pp

We wensen u fijne feestdagen