MEERKEUZEMENU februari 2023

verkrijgbaar vanaf vrijdag 3 februari

Aperitief

Aperitief ” Maison”
Tomaat met krab, mozzarella en basilicum
Wafeltje gevuld met Schotse gerookte zalm en kruidenkaas

VOORGERECHT

Gegratineerd Pannetje van de visser met rivierkreeftjes, garnalen,
dagverse Noordzeevis, prei en champignons
of
Duo van artisanale kaas- en garnaalkroketten, waterkers en citroen
of
Carpaccio van tonijn, witte balsamico dressing, gemarineerde venkel,
komkommer en munt

Soep

Velouté van Belgisch grondwitlof, pancetta, amandelen en bieslook

HOOFDGERECHT

3 sliptongetjes van de laatste sleep, in hoeveboter gebraden
verse in ossenwit gebakken frietjes
of
Filet Mignon van Belgisch wit-blauw rund, naar wens gebakken, champignonpeper-
of béarnaisesaus,
slaatje van pril voorjaarsgroen en verse in ossenwit gebakken frietjes
of
Filet van in thymboter gebraden melklam, shi take, zalf van wortel,
groene asperge, jus van graanmosterd en aardappel wedges met oregano

NaGERECHT

Crème brulée op “Catalaanse” wijze
of
Moelleux met vanilleroomijs en frisse munt
of
Luchtige mousse van fondant Callebaut callets
*
Koffie, thee of infuus
met zoetigheden
Wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen
(tot na het hoofdgerecht)
67 €/pp

Restaurant Hyacinth