VALENTIJNSMENU 2023

(verkrijgbaar op vrijdag 10, zaterdag 11, zondag 12 en dinsdag 14 februari na reservatie

Glas Champagne van het huis
Zeeuwse creuse
Soepje van mosseltjes en Zeebrugse grijze garnalen

Bisque van schaaldieren ,
een wolkje coude alvados en paprikaroom

Haasje van kabeljauw, onder parmezaan- kruidenkorst
zalf van winterwortel, groene asperges, ,blanke boter

Sorbet van passievruchten

Filet mignon, naar wens gebakken, met oregano en tijm
aubergine, gratin-aardappelen,
voorjaarsgroentjes, kalfsjus met merlot wijn

Smeuig ijs van speculoos ,
chocolademousse,
coulis met‘ bols, parfait d‘ amour‘ , citrusvruchten

Koffie , thee of infusie
met hartige zoetigheden
Aangepaste wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters inbegrepen
(tot na het hoofdgerecht)
75€/pp

Restaurant Hyacinth