MEERKEUZEMENU DECEMBER 2022

Verkrijgbaar vanaf 2 december

Aperitief

Mix van cointreau, gin, passoa en sap van sinaasappel
Lauw-warm geitenkaasje, vloeibare honing, walnoten en appel
Taboulé met ras-el-hanout, gerookte heilbot en zure room

VOORGERECHT

Scampi in Thaise curry, melk van kokos, brunoise van groentjes, inktvis
of
Artisanaal gerookte Schotse zalm met ricotta, mierikswortel en kerstomaat
of
Slaatje met rillette van Breydelham, kroketje van Breydelham, mosterddressing

Soep

Soepje van pastinaak en curryroom

HOOFDGERECHT

Filet van eend, gelakt met accaciahoning en frambozenazijn, rosti
winterse groenten en jus van het kalf met rode wijn
of
Geroosterde rode poon, risotto met prei van paddenstoelen, blanke boter en
tuinkruiden
of
3 dagverse sliptongetjes, gebraden in hoeveboter, krokant slaatje,
in ossewit gebakken frietjes

NaGERECHT

Brownie, parfait van chocolade, hazelnootcrème, Engelse room
of
Sobet kolonel (citroensorbet, meringue, munt en vodca)
of
Romig vanilleijs, crème chiboust, sinaas
***
Koffie, thee of infusie
met zoetigheden
€67/pp
Wijnen, bieren, frisdrranken en waters ingebrepen aan tafel inbegrepen tot na hoofdgerecht

Restaurant Hyacinth